Home Over ons Nieuws Projecten Partners Duurzaamheid Vacatures Contact
Home

T: 078-6999621 | E: info@aphoutconstructies.nl

Disclaimer   

Algemene Voorwaarden  

WKA Gegevens

Bekijk hier onze Brochure!

Kantoor: Ohmweg 57H - 2952 BD - Alblasserdam
Werkplaats: Amperestraat 36 - 2952 AA -  Alblasserdam

E: info@aphoutconstructies.nl

T: 078-6999621 M: 06-13510158

BANK: NL38 RABO 0300 7902 60 Grek.: NL76RABO0991258371
KvK: 62029487 BTW: NL854605228B01

Home

Word jij onze nieuwe collega?

APHOUTCONSTRUCTIES VACATURES

VACATURE: ZELFSTANDIGE TIMMERMANNEN - 40 UUR

Ben jij een gemotiveerde timmerman? En ben jij opzoek naar een baan in de omgeving van de Alblasserwaard? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Wij zijn opzoek naar zelfstandige allround timmermannen. Nieuwsgierig? Lees dan verder.


APHoutconstructies een middelgrote bouwer van alles wat zich maar in hout laat uitvoeren. Om ons team te versterken zijn we opzoek naar een nieuwe collega. Het ene moment werk je aan een nieuwbouwproject, het andere moment houd je je bezig met onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kozijnen, deuren, wanden, dakramen en kapconstructies. Ook het plaatsen van balklagen en het stellen van profielen en kozijnen zijn onderdelen van het werk.


Functie-eisen


Arbeidsvoorwaarden


Ben je geïnteresseerd en weet je van aanpakken? Stuur je motivatie brief en CV naar marina@aphoutconstructies.nl of bel 06 - 13510158


VACATURE: ASSISTENT UITVOERDER - 40 UUR

Ben jij een leergierige starter en wil jij je ontwikkelen tot een ervaren uitvoerder? Start je carrière als assistent uitvoerder in de bouw. APHoutconstructies een middelgrote bouwer van alles wat zich maar in hout laat uitvoeren. Om ons snel groeiende team te versterken zijn we opzoek naar een assistent uitvoerder.

Als assistent uitvoerder bij APHoutconstructies ben je mede verantwoordelijk voor de realisatie van het project tot en met de oplevering. Samen met de uitvoerder ben je een vraagbaak voor alle betrokkenen op de bouwplaats. Dit houdt in dat je zowel je eigen collega's als medewerkers van onderaannemers aanstuurt. Veiligheid staat bij ons voorop, en jij besteed hier op de bouwplaats aandacht aan. Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven en bewaakt de planning.


Functie-eisen


ArbeidsvoorwaardenBen je geïnteresseerd en weet je van aanpakken? Stuur je motivatie brief en CV naar marina@aphoutconstructies.nl of bel 06 - 13510158VACATURE: STAGE WERKVOORBEREIDER/CALCULATOR

Wij zijn opzoek naar een gedreven stagiair die leergierig is. Tijdens je stage als werkvoorbereider bij APHoutconstructies bestaan werk je mee met onze werkvoorbereider. Je maakt kennis met de diverse werkzaamheden en assisteert waar nodig. Ervaring is geen vereiste, maar leergierigheid wel.


Aan het eind van je stage kan je (zelfstandig):


De start, de duur en het aantal uur van de stage wordt in overleg besproken. Gedurende je stage periode wordt je begeleid door onze ervaren werkvoorbereider op een prettige leerplek.  


Functie eisen


Ben je geïnteresseerd en weet je van aanpakken? Stuur je motivatie brief en CV naar marina@aphoutconstructies.nl of bel 06 - 13510158