078-6999621

Met al vele jaren ervaring op zak is APHoutconstructies uitgebreid tot een zeer divers bedrijf. De verschillende uitdagende projecten door de jaren heen en ons ervaren team hebben er voor gezorgd dat wij ons hebben kunnen ontwikkelen op vrijwel alle vlakken van de houtbouw.

Om het totaalpakket voor u te kunnen leveren hebben wij de formule: APHoutgroup. Tuinhuis, trap, brug, vlonder of vakantiewoning, wij kunnen het van ontwerp tot aflevering voor u verzorgen. Onze diverse specialiteiten hebben elk hun eigen unieke eigenschappen.

 

APHoutconstructies

Of het nu gaat om bouwtechnische constructies of civiele projecten. Bij ons bent u aan het juiste adres. APHoutconstructies is specialist in grond, weg en water bouw. Het aanleggen van een particuliere vlonder of een maatwerk galerij is voor ons dan ook geen enkel probleem. Door onze ruime ervaring in het vak,  kunnen wij het gehele project voor u uit handen nemen. Zo zullen wij de nodige vergunningen voor u aanvragen, maar kunnen wij ook andere betrokken partijen aansturen en coördineren.

APEikenhoutconstructies

Ziet u uzelf al zitten in uw luxe tuinpaviljoen? Wij kunnen dit voor u realiseren. APEikenhoutconstructies is dé keus voor al uw (eiken) houten constructies. Houtbouw voor exterieur, maar ook interieur. Onze innovatieve kijk op traditionele houtbouw heeft ons de meest bijzondere projecten opgeleverd. Van rieten overkappingen tot een zelfvoorzienend en duurzame carports. En van buitenkeukens tot stallen met spantconstructies.  Naast dat wij vertrouwd zijn met hout, zijn wij dat ook met stalen kozijnen. De combinatie van het moderne staal met het karakteristieke hout zorgt voor een tijdloos en stijlvol resultaat.

APRecreatiewoningen

In Time Out Second Home hebben diverse partijen waaronder APHoutconstructies en BHVK Leisure de handen ineengeslagen. Met als resultaat luxe recreatiewoningen om het hele jaar door vakantie te vieren. Ook hier kunnen wij de gehele bouw van een recreatiewoning coördineren. Na een aantal recreatie projecten gedaan te hebben hadden wij de smaak te pakken en zijn wij naast Time Out Second Home ook LifeStyleBeachHouses gestart. Luxe strandwoningen waarin ontspanning centraal staat.  Het bouwen van chalets kan geheel naar uw eigen wensen, waardoor u een tweede thuis kan creëren.

APInterieur

Het bouwen van houten constructies zit in ons bloed, maar ook het leveren van interieurs op maat kunnen wij als geen ander. Na het bespreken van uw wensen gaan wij aan de slag met bijvoorbeeld een nieuwe kantoorinrichting of maatwerk kasten. Wij kunnen wat betekenen voor zowel de zakelijke als particulieren klant. Een tafel van een uniek stuk hout , gemaakt geheel naar uw eigen wensen. Of een horeca interieur waarbij wij naast het verzorgen van de inrichting ook de gehele bouw/renovatie kunnen aansturen en verzorgen.

APHoveniers

Aangespoord door onze klanten hebben wij onze activiteiten uitgebreid en kunnen wij ook een totaal ontwerp maken voor uw tuin. APHoveniers kan u helpen met het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Ook hier kunnen wij een totaalproject voor u afleveren. Van zwembaden tot overkappingen en van wellness tot poorten.  Een succesvol onderdeel van APHoveniers zijn onze buitenkeukens. Wij bouwen uw buitenkeuken graag in duurzaam eiken met rieten-, leien- of pannendak. Een op maat en in stijl gebouwd keuken interieur naar uw eigen wensen hoort daarbij.

APStalen kozijnen

Tegenover het karakteristieke hout staat het moderne staal. De combinatie van hout en staal zorgt voor een tijdloze uitstraling. Stalen kozijnen lenen zich uitstekend voor een interieur dat in dezelfde stijl en met het zelfde vakmanschap voor u wordt gemaakt, het maakt een hedendaagse huis af.

APBoomstamtafels

Wil je ook de natuur in huis halen? Dat kan met onze duurzame boomstamtafels in eiken, teak, noten, iroko, Afrikaans padoek of tropisch suarhout. Daarnaast hebben we een uitgebreide keus aan onderstellen. Het model en het materiaal zijn geheel naar uw wensen te maken. Zo kunt u eindeloos variëren om uw perfecte boomstamtafel te kiezen. In onze werkplaats kunnen we elke boomstamtafel en onderstel naar wens maken.

Dit is nog maar een greep uit de talloze diverse activiteiten die wij doen. Omdat wij het complete totaalpakket willen leveren hebben we naast deze activiteiten APArchitecten. We werken samen met de beste architecten om uw wensen tot het beste resultaat te laten komen. Zo kunnen wij u vanaf ontwerp tot oplevering ontzorgen! Samen kunnen wij alle facetten van een project met u doorlopen of een specifiek onderdeel voor u aanpakken. Bekijk onze websites en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter

Chat openen