078-6999621
Geschiedenis

van APHoutconstructies

 

Aan het einde van het jaar 2003 werd APHoutconstructies opgericht. Na enkele tientallen jaren in de weg- en waterbouw wilde oprichter Ap Kremer (1968) zijn jeugddroom waar maken: een bouwbedrijf gespecialiseerd in houtbouw. Met ruim voldoende ervaring en opleiding (maar met weinig kapitaal) startte hij zijn onderneming.

Vanaf dat moment is het bedrijf jaar op jaar gestaag gegroeid zowel in omzet, omvang als in aantal medewerkers. Thans is APHoutconstructies een middelgrote bouwer van alles wat zich maar in hout laat uitvoeren: van klassieke Engelse en Normandische tuingebouwen tot een moderne carport die als oplader voor elektrische voertuigen kan dienen. Het product portfolio blijft groeien.

Ondertussen is APHoutconstructies uitgegroeid tot APHoutgroup, een veelzijdige aannemer. Geen project te gek en de wensen van de klant staan centraal. Wij bieden bij ieder project totale ontzorging, van ontwerp tot oplevering.

 

 

 

APHoutconstructies kent een aantal specialisaties:
APEikenhoutconstructies

APInterieur

APBoomstamtafels

APHoveniers

APRecreatiewoningen

APStalen kozijnen

Daarnaast is het bedrijf actief in allerhande water-gerelateerde houtconstructies als bruggen, jachthavens, schoeiingen, steigers en dergelijke.
Het werkgebied van APHoutconstructies omvat globaal West- en Midden-Nederland. Inmiddels zijn ook werken In België en Zwitserland uitgevoerd.

Voor meer achtergrondinformatie over de start van het bedrijf kunt u ons interview hier lezen

 

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter

Chat openen